Rezerva Cartus Pentru filtru de apa Delimano

Nou
C33
97,00 lei
49,00 lei Economiseste 48,00 lei
Livrare in 2-3 zile

 

Ai nevoie de ajutor? Sună acum la 0774912390

Bucură-te de apă pură cu Delimano

Apa de la robinet este plină de clor și sedimente? Te deranjează gustul apei? Cartușul filtrului de apă Delimano vine în ajutorul tău! Schimbă cartușul la fiecare 6 luni și asigură-te că bei apă pură, fără impurități. 

Filtru avansat pentru apă pură și limpede

Cartușul are un filtru avansat, care elimină cu succes sedimentele, nisipul, clorul și alte elemente nedorite din apă:

  1. Filtrul ceramic, realizat din diatomit, absoarbe particulele mari, inclusiv nisipul, rugina și algele - particule cu dimensiuni mai mari de 0,2 și până la 0,5 microni. 
  2. Îndepărtează clorul.
  3. KDF55 este un compus chimic, utilizat simultan cu cărbune activ pentru a maximiza eficiența filtrelor. Prin reacția de oxidare-reducere, acesta elimină clorul rezidual și metalele grele.
  4. GAC impregnat cu argint (cărbune activ granular), realizat din coajă de cocos, poate fi utilizat pentru purificarea profundă a apei potabile. 
  5. Piatra Maifan este o rocă minerală specială, care a fost folosită timp de secole pentru a trata diferitele boli ale pielii. În filtru, aceasta absoarbe clorul rezidual și metalele grele. Materialul bogat în minerale conține oligoelemente benefice, cum ar fi magneziu, fier, calciu, potasiu și fluor, care poate fi dizolvat în apă. 

 

  • Schimbă-l la fiecare 6 luni
C33
Nou
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

16 alte produse in aceeasi categorie: